Videók

Az első videóban megmutatjuk, ahogyan növendékkutyánk Alfa, a fekete-cser mosómedvekopó a városi környezetben milyen magabiztosan és tudatosan követi a szagnyomcsapást.

Videók

Ebben a videóban megmutatjuk, ahogyan növendékkutyánk Alfa, a fekete-cser mosómedvekopó a városi környezetben milyen magabiztosan és tudatosan követi a szagnyomcsapást. Érdemes megnézni a negatív jelzéseit, melyek jól láthatóak, és letisztultak.

Egy rövid videó segítségével megnézheted a személykiválasztás gyakorlatát. Érdemes megfigyelni, hogy a kutya milyen határozottan és önállóan dönt a szagmintához tartozó személy jelzésénél.

Az alábbi videó egy vaknyom kidolgozását mutatja be Zalaegerszeg belvárosában. Vaknyomnak nevezzük amikor a kutyavezető semmilyen információval nem bír a nyomszár elhelyezkedésével kapcsolatosan. Nehézséget jelent egy ilyen nyom kidolgozásakor az a hatalmas nagy nyílt tér, ahonnan Fickónak startolnia kellett. Érdemes megnézni, hogy segíti az indulást az indítási rituálé precíz végrehajtása.

Az alábbi videón láthatod, amint Fickó a pályaudvar külső részéről indulva megmutatja nekünk több ajtó pontos megjelölésével, hogy merre távozott a keresett személy. A szagnyom követése során még a lift sem akadály.

Mantrailing

 • Mi a mantrailing?

  Mi a mantrailing?

  A mantrailing számunkra az ember és a kutya ősi szövetségének megélését, a közös vadászat élményének átélését jelenti. …»
 • Képek

  Képek

  Hiszünk abban, hogy a mantrailinget az adott egyed figyelembevételével és a rá illő megfelelő képzési módszer alkalmazásával lehet …»
 • Gyakran ismételt kérdések

  Gyakran ismételt kérdések

  Kell-e előképzettség a kutyának a mantrailing tanfolyam megkezdéséhez? Mennyi idős kutyával lehet elkezdeni a mantrailing tanfolyamot? Okoz-e …»
 • Az oktatás

  Az oktatás

  A képzésekre a kutya fajtájától, életkorától függetlenül bárki jelentkezhet, a tanfolyamnak nem előfeltétele engedelmes vizsga megléte. A …»
 • Rólunk

  Rólunk

  A csapat elköteleződött amellett, hogy a tudást magas szinten adja át a mantrailing iránt érdeklődőknek, legyen a …»