Mantrailing oktatás

Travelling Dog boxok

Az egyedi készítésű Travelling Dog boxok gyártása során a legfőbb szempont a strapabíró szerkezeti felépítés volt, melyet a minőségi anyagfelhasználás és a gondos kivitelezés garantál. A kutya és az autóban utazók biztonsága mindent felülír, ezért kiemelt fontosságú a szállítóbox stabilitása.

A boxok váza alumínium zártszelvényből és csőből készül, melyeket ipari alkalmazásoknál használt szerelvények kötnek össze. Az egyes felületeket csúszásmentes rétegelt lemez, alumínium rácsozás, vagy ezek kombinációja zárja. A front és a hátfal dőlésszöge igazodik az autó adottságaihoz, illetve segít a maximális helykihasználásban.

Az egyes rácselemek mindkét végükön rögzítést kapnak, ezzel garantálható a box zajmentessége az út rázkódásai során.

Ugyanezen okból használunk technopolimer gépépítő elemeket, csuklópántokat és zárszerkezetet, ezért van bordázott gumilemez az ajtó ütközőjén.

Az időtálló rozsdamentes csavarok és az alumínium popszegecsek teljesen korróziómentes kötőelemek, így a rozsda szóba sem jöhet. A kutya kényelmes utazásához elengedhetetlen a megfelelő szellőzés, valamint praktikus kiegészítő lehet a levehető és könnyen tisztítható, víz- és UV-álló huzattal ellátott fekhely.

A szállítóbox rögzítését ajánlott hevederekkel megoldani, ehhez rögzítőfüleket kérhet a rendeléskor. Ha nem teljesen sík a csomagtartó felülete, szükség lehet tartóláb kialakítására is.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy minden új képzésünkről azonnal értesülj!


.

Mantrailing

 • Videók

  Videók

  Az első videóban megmutatjuk, ahogyan növendékkutyánk Alfa, a fekete-cser mosómedvekopó a városi környezetben milyen magabiztosan és tudatosan …»
 • Rólunk

  Rólunk

  A csapat elköteleződött amellett, hogy a tudást magas szinten adja át a mantrailing iránt érdeklődőknek, legyen a …»
 • Képek

  Képek

  Hiszünk abban, hogy a mantrailinget az adott egyed figyelembevételével és a rá illő megfelelő képzési módszer alkalmazásával lehet …»
 • Mi a mantrailing?

  Mi a mantrailing?

  A mantrailing számunkra az ember és a kutya ősi szövetségének megélését, a közös vadászat élményének átélését jelenti. …»
 • Gyakran ismételt kérdések

  Gyakran ismételt kérdések

  Kell-e előképzettség a kutyának a mantrailing tanfolyam megkezdéséhez? Mennyi idős kutyával lehet elkezdeni a mantrailing tanfolyamot? Okoz-e …»